УЕБ УСЛУГИ И ДИЗАЙН

УЕБ ДИЗАЙН

"Дизайн не е само това, което буди възхищение. Дизайн е и това, което предлага функционалност." - Стив Джобс

 

Същността при създаването на уеб дизайна на един сайт не представлява идеята за съществуването му. Всеки детайл е от огромно значение и то не само присъствието му "някъде в съдържанието", а присъствието му на определено място и по определен начин.

Всъщност - детайлите са фундаменталния принцип.

Уеб сайтът трябва да е продукт на внимателно планиране и педантична концепция. Той трябва да комуникира с посетителите, да им предлага това, което търсят, защото те определят неговата функционалност и перспективност. Цветовите схеми, качеството на използваните изображения, съдържанието - това прави лицето на сайта, а организираността, бързината на отваряне и съвместимостта с широк кръг браузери - прави същността му. Графичен дизайн без същност е идентично с това да облечеш детето си във Versace и да не го научиш да използва салфетка.

УЕБВИЖЪН заложи на баланса. Баланс между художественото оформление и сериозните познания в изграждането на сайт. Резултатът, съчетан с уеб стандартизирано изпълнение, съпроводено с валидационни документи и конкурентна цена прави крайния продукт един уникален и успешен уеб дизайн.

За външното оформление на сайтове, УЕБВИЖЪН използва професионални художници, внимателно избрани от ръководния екип.

При формулиране на крайната цена за изработка на сайт, услугата дизайн се калкулира на стойност 380лв. (без ДДС).

ХОСТИНГ И ДОМЕЙН

уеб хостинг и домейни
Всички права запазени © 2006-2018 УЕБВИЖЪН ООД