ПУБЛИКАЦИИ

книги

СИСТЕМИТЕ ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИНИ

Ако нямате опит с онлайн магазините и искате да започнете с нещо опростено и удобно за управление, тогава изберете OSCommerce. OSCommerce има всички стандартни функции, необходими за поддържането на един онлайн магазин. Системата се управлява много лесно и употребата й е елементарна. Дизайнът е вграден в системата и можете да си изберете подходящ само с няколко клика на мишката.

Ако ви е нужна гъвкава система с удобно управление на интерфейса и повече инструменти за онлайн търговия, тогава обмислете решението си и разгледайте ZenCart. Системата съдържа всичко, което е от съществена необходимост за създаването и управлението на онлайн бизнес. Тази система позволява промяна на конфигурацията без проблеми, директно през административния панел. Вградената система от вътрешни страници позволява лесно да добавите информация за продуктите и услугите, които предлагате, както и да се възползвате от големия пакет модули за опериране с най-разпространените системи за разплащане.

CRELoaded е най-разпространеният търговски портал с много инструменти за промоция на продукти. Много, много опции за плащане и модули за доставки, дистрибуторски системи, вътрешни страници и още много други - всичко в CRELoaded.

Сравнителна таблица на характеристиките във функциите на трите системи:

 
OSC-2.2
CRE-6.2
ZEN-1.3
Допълнително меню към вътрешни страници
не
не
да
Презентиране на продукт, избран от администратора
не
да
да
Банер на клиент
не
да
да
Статии
не
да
не
Банери
не
да
да
Често задавани въпроси
не
да
не
Връзки (модул за външни линкове)
не
да
не
Логин Модул
не
да
не
Модул "Кой е онлайн?"
не
да
да
Списък на желани от потребителя продукти
не
да
не
Всички права запазени © 2006-2018 УЕБВИЖЪН ООД