НАШИ КЛИЕНТИ

ПРЕФЕРЕНЦИИ ЗА КЛИЕНТИТЕ НА УЕБВИЖЪН

В изграждането на своите проекти, УЕБВИЖЪН се стреми да улови духа в предлаганите от клиента продукти и услуги, да вложи артистичност, креативност и функционалност във всеки свой завършен сайт. Ние никога не издребняваме и се стараем да предложим на нашите клиенти повече от това, което са очаквали да получат.

При сключен договор за изработка на интернет сайт, всеки клиент на УЕБВИЖЪН получава безплатен хостинг и субдомейн от типа http://име.webvisionbg.info/ за периода на валидност на договора. А в продължение на четири месеца след изтичането му, може да се възползва от услугите ни с преференциалната отстъпка от 10% (отстъпката не важи за сключване на договори за поддръжка).

При сключване на договор за поддръжка на уеб сайт, всеки наш клиент получава 10% отстъпка за периода на валидност на договора, като в допълнение може да се възползва от услугата ни за изработка на интернет страница, като добавка към вече съществуващ интернет сайт, с 50% редуцирана стойност. В рамките на този договор, всеки клиент на УЕБВИЖЪН получава пълна месечна статистика на посещенията, както и безплатно обновяване на съдържанието в сайта му (текст, картинки, звук, видео).

Всеки наш клиент може да получи консултации по въпроси, засягащи изграждането на сайт, лансирането му в Интернет пространството, техниките на дизайн, реклама и функционалност.

УЕБВИЖЪН се стреми да предложи максимално изгодни условия за сътрудничество на своите клиенти, като приоритетна задача е да им предостави спокойствие и сигурност, че тяхното присъствие в Интернет е в добри ръце. Като следствие от това са периодичните промоции, които провежда фирмата и за които всички клиенти на фирмата ще бъдат своевременно информирани.

 

УЕБВИЖЪН благодари за доверието и ви пожелава успешен бизнес!

Всички права запазени © 2006-2018 УЕБВИЖЪН ООД